Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

День народження "Інтерхім": 28 років на фармацевтичному ринку України

День народження

Сьогодні, 11 грудня 2020 року ТДВ "Інтерхім" святкує свій 28-й день народження! Позаду 28 років інновацій, науки та мистецтва. Майже три десятиліття щирої благодійності, самовідданої праці та сімейного затишку в колективі.

Фармацевтичне підприємство пройшло тернистий шлях від перших непевних контрактів до надпотужного виробництва і лабораторних можливостей на рівні великого дослідницького центру.

А ще "Інтерхім" це неповторні оригінальні препарати, численні почесні нагороди і визнання споживачів та фахівців як в Україні, так і за її межами.

Вітаємо з цим чудовим святом неймовірний колектив "Інтерхім", а також друзів, партнерів та однодумців! Нехай цей ретро колаж підніме вам настрій і надихне на приємні спогади про вашого улюбленого фармвиробника:



Про те, як пройшов цей рік для компанії, розповів генеральний директор "Інтерхім" Анатолій Семенович Редер:

Промайнув ще один насичений рік життя "Інтерхім". Сьогодні нашому підприємству виповнюється 28 років!

2020-й рік приніс нам не лише випробування і труднощі, але й радість їх здолання, захват від маленьких, а часом і дуже значних перемог.

На початку року ми активно включилися в боротьбу з COVID-19. "Інтерхім" закупив і поставив обладнання для ПЛР-діагностики в Одеський і Чернівецький обласні лабораторні центри, що дозволило прискорити тестування.

Ще до початку пандемії ми на благодійній основі направили партію препарату "Аміксин IC" Держприкордонслужбі та інфекційним лікарням у всіх областях країни, забезпечили профілактичною дозою працівників Одеського аеропорту, а також безоплатно передали Збройним силам України ще одну партію "Аміксину", яку доставили на передову в зону ООС.

Коли в Україні підтвердили перші випадки COVID-19, ми звернулися з пропозицією допомоги до Одеської інфекційної лікарні, забезпечивши її необхідним медичним обладнанням, противірусним засобом і сучасним портативним апаратом УЗД.

 
"Інтерхім" не міг залишитися осторонь. Ми приєдналися до активності Антикризового штабу в Одеській області "Одеса проти COVID-19", а саме підприємство в піковий період перейшло на 7-денний робочий тиждень через зростання потреби у різноманітних медикаментах. Пізніше в умовах карантину ми змогли перелаштуватися на 6-денний формат.

У цій складній ситуації нам вдалося зробити ще один важливий крок: "Інтерхім" отримав схвалення Міністерства охорони здоров'я щодо клінічних випробувань ефективності "Аміксину" в лікуванні COVID-19. КВ тривають і ми з нетерпінням чекаємо остаточних результатів.

Наші дії не залишилися непоміченими громадськістю, хоч ми й не ставили собі такої мети. "Інтерхім" нагородили почесним знаком "За самовіддану працю у боротьбі з пандемією" від ВГО "Країна".

Але цим досягненням все не обмежилося. Ще одна нагорода знайшла свого власника в особі Дмитра Володимировича Позігуна, якого в цьому році нагородили орденом "За заслуги" I ступеня, чому ми щиро раді!

 

А ще більше захвату додає той факт, що "Інтерхім" може заслужено пишатися не лише висококласними професіоналами, але і корисною діяльністю на благо країни, її культури та духовності.

Як ви знаєте, разом з партнерами з фармацевтичної фірми "Дарниця" ми здійснили проєкт #SophiaHelp з осушення фундаментів і стін Софійського собору, а також прилеглих монастирських споруд. Тепер волога потроху залишає стіни найдавнішої пам'ятки - Софія одужує. Ми пишаємося тим, що допомогли головному символу української духовності вистояти.



Проте осінь порадувала не тільки цим, а й новими досягненнями наших препаратів. "Нообут IC" і "Алкодез IC" стали переможцями Української народної премії в номінаціях "Препарат для підвищення розумової діяльності 2020 року" і "Препарат від похмілля 2020 року" відповідно.

А зовсім недавно "Інтерхім" завоював одразу кілька перемог за результатами конкурсу "Панацея-2020". Препаратами року стали 3 наших лікарські засоби: "Аміксин IC", "Гідазепам IC" і "Левана ІС". І вони цього дійсно заслуговують, адже є оригінальними препаратами, виробленими в Україні та широко визнаними як пацієнтами, так і фахівцями галузі.



Рік видався насиченим, повним як викликів, так і досягнень. Воістину, Господь посилає нам лише ті випробування, які нам під силу.

На нашому шляху ще безліч цілей і сміливих планів, які, на перший погляд, можуть здаватися фантастикою. Але з такою неймовірною командою, таким згуртованим колективом і такими рідними колегами все до снаги. З днем ​​народження, Інтерхім!